beta

5 Ekim 2008 Pazar

Online Film Cafe Hakkında

Nedir ?

Onlinefilmcafe.blogspot.com indirme-bekleme derdi olmadan en güzel sinema filmlerini bulabileceğiniz ve full olarak izleyebileceğiniz,filmlerle ilgili haberlere ulaşabileceginiz film içerikli paylaşım sitesidir..Sitemiz sürekli yeni filmler eklenerek güncellenmektedir..


Filmler Nasıl Izlenir ?

Arama kutusu yardımıyla veya film menusu yardımıyla buldugunuz filmin içerigindeki media player üzerinde bulunan play tusuna basarak filmi baslatabilirsiniz..Filmleri tam ekran izlemek için media player üzerinde sag alt kısımda bulunan full screen ( tam ekran ) simgesine tıklayınız..


Filmler Ne Kadar Kota Harcar ?

Süresi 1 saat olan bir film ortalama 100-200 mb civarı kota harcar..Interneti sınırlı olan kullanıcılar için 2-3 günde bir film izlemek idealdir..


Film Izlerken Donmalar Meydana Geliyorsa

Bu sizin internet hızınızdan kaynaklanmaktadır..Böyle bir durumla karsılasırsanız filmi baslattıktan sonra 5 dk kadar yüklenmesi için süre tanıyınız


Chat Kutusu Nedir ?

Sitemize gelen ziyaretçilerimizin birbirlerine ulaşabilecegi,sohbet edip tartısabilecegi alandır..Reklam-Siyasi-Argo içerikli yazılar yazmak yasaktır.Chat kutusu altında müzik dinleyebileceginiz Power Türk Radyosu bulunur..


Canlı Tv Nedir ?


Canlı Tv ile Tv Kartı veya başka bir eklentiye gerek duymadan internet üzerinden tv kanallarını izleyebilirsiniz..



name="currentMarker"/>